Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δεν υπάρχει ομοφωνία, θα αγωνιστούμε κανονικά με ΠΑΟΚ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι παίκτες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν πως θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας. ¨Ετοιμοι με ΠΑΟΚ Ζαϊρί, Ιμπαγάσα
Κανονικά το “παρών” θα δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσή τους, αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην αποχή του ΠΣΑΠ.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απαντήσει αρχικά «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση, αποφάσισαν τελικά να αγωνιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε ομόφωνη στάση από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού:
 
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, έκαναν πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι που ζούμε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, δώσαμε από τους πρώτους στο συνδικαλιστικό μας όργανο, τον Π.Σ.Α.Π., την συγκατάθεσή για την διαμαρτυρία, μέσω της αποχής από τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής, στα φαινόμενα βίας που έχουν παρουσιαστεί στο ποδόσφαιρό μας.
 
Διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπήρχε, όπως ήταν απαιτούμενο για μια τέτοια ενέργεια, ομόφωνη στάση από όλους τους συναδέλφους μας, αποφασίσαμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε και θα αγωνιστούμε κανονικά στον αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Α.Ο.Κ.
 
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι στα φαινόμενα βίας, απ’ όπου αυτά και αν προέρχονται, και ότι θα είμαστε τόσο στην διάθεση του Π.Σ.Α.Π., για τις ενέργειες που θα αποφασιστούν στο μέλλον σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά και στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας ποδοσφαιριστών που έχουν βιώσει φέτος, αλλά και στο παρελθόν φαινόμενα βίας εις βάρος τους.»
 
Με Ζαϊρί-Ιμπαγάσα στην Τούμπα
 
Περιορίζονται τα προβλήματα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Ο Ισπανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης τον Ζαουάντ Ζαϊρί να αφήνει οριστικά πίσω του το αιμάτωμα στον αριστερό προσαγωγό και να προπονείται κανονικά. Ομοίως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που μετά το-καθιερωμένο πλέον-πρόγραμμα συντήρησης επανήλθε σε φουλ ρυθμούς και αυτή τη φορά αναμένεται να παίξει από την αρχή.
 
Από τον αγώνα με τον “Δικέφαλο του Βορρά”θα απουσιάσουν οι Κέβιν Μιραλάς, Άλμπερτ Ριέρα και Βασίλης Τοροσίδης που είναι τιμωρημένοι, όπως και ο τραυματίας Ραούλ Μπράβο.
 
Ο Ισπανός αμυντικός, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, αλλά δεν είναι έτοιμος. Ο Ραούλ Μπράβο θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ημέρες για να φανεί πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του και αν έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε