Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Δεν υπογράφουν τον διακανονισμό οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” συζήτησαν μετά την προπόνηση της Τετάρτης και αποφάσισαν από κοινού να μην υπογράψουν κανέναν διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται, τουλάχιστον, μέχρι να τους ενημερώσει κάποιος μέτοχος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν προθεσμία μέχρι το Σάββατο να υπογράψουν τους διακανονισμούς, ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά αυτό δεν θα γίνει και η ομάδα οδεύει ολοταχώς στο να μην πάρει αδειοδότηση από την Ουέφα. Βεβαίως αυτή η εξέλιξη δεν θα είχε αποφευχθεί ακόμα και αν οι ποδοσφαιριστές υπέγραφαν.

Όπως είχε διαρρεύσει για κοινή γραμμή των παικτών έτσι και έγινε, με τους “πράσινους” να αποφασίζουν να μην υπογράψει κανείς, ενώ αυτό που “καίει” πιο πολύ τους παίκτες είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Όπως τους είπε και ο Γόντικας χτες στην Παιανία κανείς δεν εγγυάται πως θα πάρουν τα χρήματα τους ακόμα και αν υπογράψουν!

Αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές και φάνηκε και από τις χθεσινές αντιδράσεις στην Παιανία είναι το γεγονός πως οι μέτοχοι όχι μόνο δεν τους έχουν ενημερώσει για τίποτα αλλά δεν μπορούσε καν να πάει κάποιος και να τους πει τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη στιγμή οτιδήποτε σχετικά με το μέλλον του συλλόγου, αφού τίθεται ξεκάθαρα θέμα επιβίωσης.

Τα χαρτιά των διακανονισμών θα πάνε την Πέμπτη στην Παιανία και οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν την παρουσία κάποιου μετόχου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε