Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: Από τα πιο νοικοκυρεμένα “μαγαζιά” ο Αστέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την επιλογή της ομάδας και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν ξέχασε να αναφερθεί στον προκάτοχο του, Βαγγέλη Βλάχο για τον οποίο είχε να πει μόνο καλά λόγια.

“Αντικαθιστώ έναν πολύ καλό προπονητή, έναν τίμιο άνθρωπο και ένα φίλο όπως είναι ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος πιστεύω ότι προσπάθησε πάρα πολύ, δούλεψε σκληρά, αλλά δεν ήρθαν τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η διοίκηση του Αστέρα επέλεξε τη συνεργασία μαζί μου. Θεωρώ ότι ο Αστέρας είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Σούπερ Λιγκ και αυτό που θα προσπαθήσουμε εγώ και η ομάδα είναι να ανακάμψουμε βαθμολογικά και να πετύχουμε το στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είμαι πολύ λίγο στην ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό και για αυτό θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα και που θα συνεχίσει να κάνει από δω και πέρα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε