Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: Δεν θα παίξουμε για το μηδέν – Θέλουμε να σκοράρουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του να αιφνιδιάσουν την Φενέρμπαχτσε και να μπορέσουν να σημειώσουν το γκολ που ουσιαστικά θα τους δώσει την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά που βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη θα προσπαθήσει να κρατήσει το υπέρ του 1-0 από την Τούμπα.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο και ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να πετύχει γκολ και όχι απλά να κρατήσει το μηδέν:

“Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε, σε ένα οικείο μέρος για εμάς τους Έλληνες. Το 1-0 μας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστούμε με πολλούς τρόπους το παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει την πρόκριση. Υπάρχει πίστη από όλα τα παιδιά για το αυριανό παιχνίδι. Για εμάς αύριο είναι το δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ξεκινά 0-0. Για να έχουμε πιθανότητες πρέπει να πετύχουμε γκολ. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει θέαμα. Μακάρι να περάσει ο ΠΑΟΚ, γιατί θα είναι είναι κάτι σημαντικό για ψυχολογικούς, οικονομικούς και πολλούς άλλους λόγους.

Περιμένουμε ότι θα μας πιέσουν, αφού πρέπει να πετύχουν γκολ. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η παρουσία του κόσμου, όμως είμαστε προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε με την τακτική μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Αυτό θα έκανε οποιαδήποτε ομάδα. Για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρέπει να πετύχουμε γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ρισκάρουμε.”

Ο προπονητής της Φενέρ, Κοτσαμάν εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα προκριθεί:

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα καλό σκορ από το πρώτο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ πειθαρχημένη, πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά και σκληρή ομάδα και το ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Οι φίλαθλοι της Φενέρ είναι οι καλύτεροι. Πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε την ελληνική ομάδα, δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Πρέπει να πετύχουμε δύο γκολ. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, θα φτάσουμε στο σκορ που πρέπει και θα περάσουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε