Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το παλέψουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναγνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, όμως όπως δήλωσε θεωρεί ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Στην αποστολή ο Μουσλίμοβιτς.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε το σύνθημα νίκης.

“Θέλω να πιστεύω ότι από αύριο ξεκινάει μια καλύτερη μέρα. Οποιαδήποτε νίκη στην Ευρώπη σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι ιδιαίτερα, που δεν θα έπρεπε. Έτσι το βλέπουμε, όμως, ως άλλη διαδικασία. Η Ξάνθη και τα παιχνίδια που προηγήθηκαν είναι κακή παρένθεση. Συζητήθηκαν πολλά αυτή την εβδομάδα. Μέσα από τη δουλειά προσπαθήσαμε να τονώσουμε κάποια πράγματα και θέλουμε να τονώσουμε ξανά τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι είμαστε καλά. Αυτό δείξανε τα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες και θέλουμε τη νίκη για να είμαστε στο στόχο μας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, το έχει δείξει και το παρελθόν ότι ο κόσμος αντιδρά. Η αντίδρασή του ήταν κόσμια. Ο κόσμος είναι κομμάτι της ομάδας. Ήρθαν να μάθουν την κατάσταση, όπως κι έγινε.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πάρεις εκτός έδρας είναι κέρδος. Δυστυχώς, εμείς δεν το κάναμε με την Μπριζ. Εννοώ όλοι μας. Πήραμε κάτι και περισσότερο ήμασταν στενοχωρημένοι, παρά χαρούμενοι. Ευτυχώς που υπάρχουν συνάδελφοι που λένε ποιο είναι το σωστό: ο,τιδήποτε πάρεις εκτός, είναι κέρδος. Ο στόχος και η πρόκριση περνά κατά μεγάλο ποσοστό από την έδρα. Αυτό που θα ζητήσουμε ως ομάδα είναι πρώτα η νίκη για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα.
Η Ντιναμό είναι δώδεκα ματς αήττητη. Είναι δύσκολη ομάδα, αλλά δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα πώς θα την αντιμετωπίσω. Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω με τα παιδιά.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένος. Δεν το θέλαμε σε καμιά περίπτωση. Θέλω να στείλω το μήνυμα, όμως, ότι όλη αυτή η κατάσταση μας προβλημάτισε και μας έκανε να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Είναι καλό ότι έχουμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον Άρη. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε με διάθεση, πάθος και αποφασιστικότητα. Τα πάντα ξεκινούν από εκεί. Ο κόσμος έχει ποιότητα να αναγνωρίζει προσπάθειες και να είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε