Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: Οι καλύτεροι παίκτες που είχε ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μετά το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη δουλειά έπιασε ο προπονητής του “δικεφάλου”, Παύλος Δερμιτζάκης στην προσπάθεια να τονωθεί το ηθικό των παικτών.

Λίγο πριν την προπόνηση της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Δερμιτζάκης κάλεσε στα αποδυτήρια τους παίκτες για να τους μιλήσει. “Είστε οι καλύτεροι παίκτες που είχε ο ΠΑΟΚ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητας και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελος δικό σας αλλά και της ομάδας”, τόνισε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός για να συμπληρώσει: “Πέρυσι σπάνια μια ομάδα έφτανε στην περιοχή του Χαλκιά, ενώ φέτος οι αντίπαλοι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μέσα στην περιοχή μας. Πρέπει να τρέχουμε περισσότερο και να διεκδικούμε με περισσότερο πάθος την μπάλα. Στην Ξάνθη πρέπει να γίνει μία νέα αρχή”.
 
Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχαν κανονικά για δεύτερη μέρα οι Μουσλίμοβιτς, Κριστιάνο, αλλά και οι Ίβιτς, Φωτάκης και έτσι ο Δερμιτζάκης έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον Κυριακάτικο αγώνα στη Ξάνθη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε