Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: Σημαντικό που επιστρέφουμε στις ρίζες μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Φενερμπάχτσέ για το Γιουρόπα Λιγκ και στάθηκε στην επιστροφή του “δικεφάλου” στις ρίζες του.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μία δύσκολη κλήρωση, μιας και η Φενέρμπαχτσε αποτελεί μία ομάδα επιπέδου Champions League, η οποία, όμως, έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία, κάτι που φάνηκε από τον αποκλεισμό της από τη Γιουνγκ Μπόις. Εμείς θα προετοιμαστούμε τόσο ώστε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Στα ματς αυτά είχαμε μειονέκτημα στην αμυντική λειτουργία και οφείλουμε να βελτιωθούμε πολύ, κρατώντας παράλληλα ως έχει την επίθεσή μας”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.
 
Δεν κοιτάω ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι εντός έδρας, άλλωστε θα παίξουμε τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Σίγουρα θα υπάρξει κατασκόπευση ούτως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε πλήρη εικόνα. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ρίζες του στην Κωνσταντινούπολη θεωρώ πως είναι σημαντικό. Θα αγωνιστούμε σε μια καυτή έδρα, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ καλό, μιας και όταν ο ποδοσφαιριστής παίζει μπροστά σε τόσο φανατικό κοινό, πάντα παίζει καλύτερα.
 
Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας, πάντα πρέπει να κοιτάς τα θετικά για να τα κρατάς και να τα αυξάνεις, ενώ και να κερδίζαμε τον Άγιαξ θα έπρεπε πάλι να βελτιωθούμε. Η πρόκριση είναι αναγκαιότητα για όλα τα σωματεία, σε κανένα δεν υπάρχει οικονομική ευρωστία, ενώ άλλωστε υπάρχουν στόχοι και φιλοδοξίες που έχουμε ως ομάδα”, κατέληξε ο Δερμιτζάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε