Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Διαφωνεί με την Superleague ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί από την διοργανώτρια αρχή να διέρρεαν πως η ανακοίνωση για την αναστολή της 23ης αγωνιστικής βγήκε με την σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού, ωστόσο από την “πράσινη” ΠΑΕ όχι μόνο διαψεύδουν αλλά δηλώνουν και αντίθετοι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και Δόξα Δράμας οι άλλες) που απουσίαζαν από την συνεδρίαση της Superleague την Παρασκευή. Από την πλευρά της Λίγκας τονίζονταν πως υπήρξε επικοινωνία με αυτές τις ομάδες (πλην της ΑΕΚ που δεν βρέθηκε) ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και την απόφαση περί αναστολής της 23ης αγωνιστικής αλλά και της ανακοίνωσης κατά των βουλευτών που σχολίασαν αρνητικά τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ειδικά για τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Κόντης συνομίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα για να τον ενημερώσει, ωστόσο απ΄ότι φαίνεται υπήρξε παρανόηση.

Από την πλευρά των “πρασίνων” διευκρινίζουν πως ναι μεν ενημερώθηκαν για την απόφαση αλλά δεν συμφωνούν ούτε με αυτή αλλά ούτε και με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Μπιτσαξής: Όσοι ονειρεύονται ποδόσφαιρο με όρους Καμόρα, κάνουν λάθος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε