Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαγραφή και νέο ξεκίνημα ζητά ο Κούπερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Άρη ζήτησε αυτοσυγκέντρωση, πάθος και σε καμία περίπτωση εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη στο ματς με τον Πανιώνιο. “Πρέπει να ξεφύγουμε από τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα”, δήλωσε.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βλέπει μόνο νίκη στο ματς των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης με τον Εργοτέλη, προκειμένου να περάσει οριστικά στο παρελθόν η κακή εμφάνιση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας του, επιβαρύνει την κατάσταση, σύμφωνα με τον Αργεντινό: 

“Πάντα πρέπει να είσαι αγωνιστικός και να βελτιώνεσαι. Από την στιγμή που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, δεν υπάρχει χρόνος για αποκατάσταση, δεν υπάρχει χρόνος να δουλέψεις πολύ για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αν θέλεις να πηγαίνεις καλά σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να έχεις καλό ηθικό. Αν αυτό πέφτει, δεν μπορείς να αντεπεξέρχεσαι και να έχεις καλή εικόνα στο παιχνίδι, όπως συνέβη σε εμάς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο”, τόνισε.

Ο Κούπερ δεν μπορεί να σκέφτεται σε καμία περίπτωση ότι η ομάδα του θα είναι μια “κοινή” ομάδα, εξηγώντας: “Πρέπει να ξεφύγουμε από τα δύο τελευταία αποτελέσματα. Σέβομαι τον Εργοτέλη όμως αντίπαλος μας είναι μόνο ο κακός μας εαυτός την στιγμή αυτή. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε θα είμαστε μία κοινή ομάδα. Ακόμη και όταν χάνουμε θέλω να τα έχουμε δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Πέρα από τις αρετές του Εργοτέλη, εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από εδώ και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Γιατί στο ποδόσφαιρο εκεί που νομίζεις ότι έχεις πετύχει κάτι, δέχεσαι μία σφαλιάρα και αλλάζουν όλα. Είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε να κατακτήσουμε σημαντικά πράγματα. Αν όμως κατέβει το ηθικό και η συμπεριφορά, μπορεί να παρεκκλίνεις από τον δρόμο που έχεις πάρει. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε την συγκέντρωση μας”, κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε