Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Διαιτητής έδωσε 7 πέναλτι σε 2 ματς και η UEFA ερευνά το θέμα!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο ούγγρος ρέφερι Κρίστιαν Σελμέζι έσπασε όλα τα ρεκόρ αφού την Τετάρτη διαιτήτευσε δύο φιλικά ματς στα οποία σημειώθηκαν 7 τέρματα από ισάριθμα πέναλτι.

Τα ματς ήταν Λετονία – Βολιβία 2-1 και Βουλγαρία – Εσθονία 2-2 τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία. Ο Σελμέζι έστησε 7 φορές την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων ευστόχησαν σε όλα.

Οι ομοσπονδίες της Βουλγαρία και της Εσθονίας με έγγραφο τους προς την UEFA ζήτησαν να διερευνηθεί το θέμα αφού είναι σίγουρα περίεργο ένας διαιτητής να δίνει 7 πέναλτι σε μόλις δύο αγώνες.

“Ηταν πολύ περίεργο να έχουμε τέσσερα πέναλτι σε ένα αγώνα. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη εάν αναλογιστούμε πως και τα τρία γκολ στο προηγούμενο ματς, επετεύχθησαν επίσης με πέναλτι” δήλωσε ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της εσθονικής ομοσπονδίας, Μίχελ Ουϊμπόλεχτ: “Το φιλικό οργανώθηκε από ένα πρακτορείο με το οποίο δεν πρόκειται να συνεργαστούμε ποτέ ξανά. Λάβαμε πληροφορίες για πιθανό “μαγείρεμα” πριν καν την έναρξη του αγώνα καθώς το ίδιο πρακτορείο είχε οργανώσει και το φιλικό της Λετονίας με την Βολιβία στο οποίο είχαμε το ίδιο σενάριο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε