Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαμαντίδης: Δεν έκανα κάτι τρομερό

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε την επομένη του θριάμβου επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι δεν έκανε και κάτι τρομερό.  

Ο Διαμαντίδης μέσω του προσωπικού του blog ήταν υπέρ το δέον μετριόφρων αναφερόμενος στη μεγάλη εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό.

“Καραγκιοζιλίκια και μαφία”

“Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε επί του Ολυμπιακού και να αποκτήσουμε ταυτόχρονα το πάνω χέρι για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, που ισοδυναμεί με το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι και τους τελικούς. Απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο, βρεθήκαμε σε μία πολύ καλή βραδιά και ευστοχήσαμε στη συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων σουτ που είχαμε. Βεβαίως για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τα ελεύθερα αυτά σουτ έπρεπε να δουλέψει όλη η ομάδα. Πιάσαμε από νωρίς ρυθμό και εκτελέσαμε με μαθηματική ακρίβεια το αγωνιστικό πλάνο που είχε καταστρώσει ο προπονητής μας.

Όλα τα παιδιά έχουν ισάξιο μερίδιο στη νίκη. Είναι τιμητικό που τόσο ο κόουτς όσο και ο Βασίλης ο Σπανούλης στάθηκαν στην απόδοσή μου, αλλά τα εύσημα αξίζουν σε όλους. Απλά η εξέλιξη του αγώνα επιβάλει το πως θα αγωνιστώ σε κάθε αγώνα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι τρομερό ή πως έπαιξα καλύτερα από τα υπόλοιπα παιδιά. Ο καθένας βοήθησε όπως μπορούσε και στο τέλος μένει η νίκη.

Κι ενώ στον επιθετικό τομέα πήραμε άριστα, δεν τα πήγαμε το ίδιο καλά και στην άμυνα. χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στον αμυντικό τομέα. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως η άμυνα είναι εκείνη που φέρνει τους τίτλους. Τώρα που αποκλειστήκαμε από την Ευρωλίγκα θα έχουμε ακόμα περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε με προσήλωση στις προπονήσεις, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Έχουν απομείνει δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα, εναντίον της Παρτιζάν στο Βελιγράδι και του Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, που θέλει να νικά σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως βαθμολογικής σημασίας. Για εμάς επιπροσθέτως οι αναμετρήσεις αυτές έχουν αγωνιστική σημασία, αφού θέλουμε από εδώ και πέρα σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι. Τώρα στο μυαλό μας έχουμε τη δύσκολη συνάντηση με την Παρτιζάν, την Πέμπτη και μετά σειρά θα πάρει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Πλέον στα χέρια μας υπάρχει ένας και μοναδικός στόχος, το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε