Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαμαντίδης: Για τον τίτλο στο ΣΕΦ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το πρόσωπο των ημερών, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε σύνθημα νίκης στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κάλεσε τους συμπάικτες του να αντέξουν στην πίεση που θα ασκηθεί από την εξέδρα και να βγάλουν στο γήπεδο το καλό τους πρόσωπο.

Η δήλωση του Διαμαντίδη μέσω του προσωπικού του blog:

“Γεια χαρά σε όλους,

Οι τελικοί συνεχίζονται και την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε για 4η φορά τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Περιμένουμε πολύ μεγάλη πίεση από τον κόσμο που θα είναι εκεί. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα είναι πάντα φανατισμένη σε τέτοιους αγώνες. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουμε τους όποιους περισπασμούς να μας βγάλουν εκτός αγωνιστικού σχεδίου.

Ο προπονητής μας επεσήμανε τι κάναμε λάθος στον αγώνα στο ΟΑΚΑ και φυσικά γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ. Θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα μας δώσει το πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά τη νίκη μας την Τετάρτη. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, γιατί μας ταρακούνησε με τον παλμό του. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα της έδρας.

Ομως το ματς εκείνο αποτελεί παρελθόν και μπροστά μας έχουμε ένα άλλο. Είναι απαραίτητο και σημαντικό να βρούμε τον τρόπο για να έχουμε καθαρό μυαλό για 40 λεπτά στο ΣΕΦ. Να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να προστατεύσουμε την μπάλα με σωστές επιλογές στην επίθεση. Το έχω ξαναγράψει και θα το επαναλάβω. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά σε τέτοιους αγώνες. Ενα καλό σκριν, μία βοήθεια, μία βουτιά στο παρκέ κυνηγώντας την μπάλα, ένα επιθετικό ριμπάουντ. Αν τις προσέξουμε θα πάμε καλά.

Να είστε καλά

Δημήτρης”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε