Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαψεύδει η γυναίκα του Σισέ – “Ξεκαρδιστικά τα περί Σικάγο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η σύζυγος του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού διέψευσε μέσω twitter τα σενάρια που μιλούσαν για ενδεχόμενη πρόταση προς τον άντρα της από ομάδα του MLS. “Πονοκέφαλος” η άμυνα για Φερέιρα
 
Ο Σισέ πληροφορήθηκε το δημοσίευμα και το μετέφερε στη γυναίκα του, η οποία έσπευσε να πάρει θέση. Η Τζουντ έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter πως την ενημέρωσε ο άντρας της και έβαλε τα γέλια!
 
“Είναι ξεκαρδιστικό… Με πήρε τηλέφωνο μόλις τώρα ο σύζυγος μου και μου είπε πως ο ελληνικός Τύπος γράφει πως έχει πρόταση από το Σικάγο! Τι άλλο θα ακούσουμε…”, ήταν το μήνυμα που έγραψε η Τζουντ Σισέ.
 
Με Σισέ στην Τούμπα – “Πονοκέφαλος” η άμυνα για Φερέιρα
 
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί και ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς στην Τούμπα.
 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα όπως και ο Σιντνέ Γκοβού. Οι Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και χάνουν το ντέρμπι.
 
Τα προβλήματα για τον Φερέιρα είναι αρκετά αφού δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τους τιμωρημένους Μπουμσόνγκ, Καντέ και Λέτο.
 
Ο “πονοκέφαλος” του Πορτογάλου τεχνικού έχει να κάνει με την άμυνα αφού ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ είναι ο Σαριέγκι. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ως παρτενέρ του Βάσκου τον Κατσουράνη ή τον Βύντρα. Θέση στα άκρα διεκδικούν οι Μαρίνος και Ιωαννίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε