Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαψεύδει η ισπανική λίγκα για… στημένα

Διαψεύδει η ισπανική λίγκα για… στημένα

Με ανακοίνωση της, η ισπανική λίγκα διέψευσε τα όσα κυκλοφόρησαν από ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας για ύπαρξη στημένων αγώνων στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στημένα και στην Ισπανία(;) – Φήμες για το Εσπανιόλ-Χιχόν

Η LFP ξεκαθαρίζει πως απλώς είναι σε επαφή με τα αρμόδια όργανα του κράτους, έχοντας σαν στόχο την πρόληψη τέτοιων παρανομιών.

“Σχετικά με τις αναφορές σε ΜΜΕ περί δήθεν αιτήματος στον εισαγγελέα από πλευράς της ισπανικής λίγκας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφή τα ακόλουθα:

1. Η λίγκα δεν έκανε τέτοιο αίτημα σχετικά με την ομαλότητα του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας.

2. Η λίγκα πριν από λίγες εβδομάδες είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα, για να διαβεβαιώσει πως θα αποτραπεί οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει εκτός νομιμότητας, αλλά και για να υπάρχει συνεργασία με τις αρχές για όποια ενέργεια απαιτηθεί στο πλαίσιο πρόληψης ή έρευνας.

3. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η λίγκα είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει την απάτη στη διοργάνωση και θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για να τα καταφέρει, ειδικά από τη στιγμή που στο νόμο υπάρχει πρόβλεψη για την απάτη στο χώρο του αθλητισμού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε