Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Διάψευση για το ραντεβού, όχι για τη συνάντηση

Κύκλοι του Δημήτρη Μελισσανίδη διαψεύδουν προγραμματισμένο ραντεβού με τον Ντέμη Νικολαϊδη για το μέλλον της ΑΕΚ, όχι όμως και τυχαία συνάντηση των δύο αντρών πριν από μερικές ημέρες.
Συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ντέμη Νικολαϊδη είδε τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας, με πρωτοβουλία μάλιστα του πρώην προέδρου και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην αγαπημένη τους ομάδα και την ενδεχόμενη αντίδραση τους σχετικά με το διοικητικό μέλλον της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt όμως, προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε ο Ντέμης Νικολαϊδης αλλά ούτε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήραν την πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο. Άλλωστε άνθρωποι από το περιβάλλον του Μελισσανίδη διέψευδαν ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο ενώ ο ίδιος ο επιχειρηματίας σε γνωστούς που έσπευσαν να του τηλεφωνήσουν δήλωνε άγνοια για το συγκεκριμένο ραντεβού.
Αυτό που δεν διαψεύδεται από κανέναν πάντως είναι η τυχαία συνάντηση των δύο πρώην προέδρων της Ένωσης σε δημόσιο χώρο. Αυτή είναι πολύ πιθανό να έγινε πριν από αρκετές ημέρες και είναι λογικό στην ολιγόλεπτη κουβέντα να αναφέρθηκαν στα προβλήματα της αγαπημένης τους ομάδας. Σε καμία περίπτωση πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κοινό σχέδιο για εμπλοκή τους στα διοικητικά της ΠΑΕ.

O Δημήτρης Μελισσανίδης μέσω του AEK365 προχώρησε σε διάψευση των φημών που τον ήθελαν να παίρνει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ:

“Δεν ξέρω από ποιους διαρρέουν και διαδίδονται αυτές οι πληροφορίες και που αποσκοπούν αλλά θέλω να τονίσω πως δεν θα ήταν έντιμο εκ μέρους μου να δημιουργήσω ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους που πονάνε την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Όπως έχω πει επανειλημμένα υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε