Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Διεκόπη το φιλικό του Ηρακλή λόγω έντασης μεταξύ των παικτών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μόνο φιλικό χαρακτήρα δεν είχε το ματς του Ηρακλή με την Κατάνια στην Ιταλία. Ο διαιτητής διέκοψε το ματς στο 70′ αφού η κατάσταση είχε ξεφύγει μεταξύ των παικτών μετά από την κόκκινη κάρτα που είδε ο Μπαριέντος για μαρκάρισμα εκτός φάσης πάνω στον Κανακούδη.

Σαν να μην έφταναν αυτά ήρθαν και οι δηλώσεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο οποίος άφησε αιχμές για τις κινήσεις της διοίκησης, γγια να βαρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα στον γηραιό.

“Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες στο φιλικό, αλλά αυτό τελείωσε νωρίς. Εχω πολύ υπομονή σαν προπονητής και σαν άνδρας. Ξέρω, έχουν αλλάξει πολλά στον Ηρακλή, αλλά έχει και κάποιο όριο η υπομονή μου. Είμαστε τέσσερις εβδομάδες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έχουμε σοβαρό πρόβλημα στις θέσεις του τερματοφύλακα, των στόπερ και στην επίθεση. Δεν ξέρω τον Κυριαζή που αποκτήθηκε, δεν ξέρω ποιος τον έφερε και ποιος θα πάρει την ευθύνη για αυτήν την κίνηση. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Μπήκαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Ιταλία που δεν έχει σχέση με τη σοβαρότητα που θέλει να έχει μια ομάδα. Βρήκαμε άλλο, αλλά κάνουμε 40′ για να πάμε στην προπόνηση, χάνουμε ώρα έτσι για ξεκούραση, αποθεραπεία. Κάνουμε δοκιμές, πότε θα βρούμε χρόνο να κάνουμε σωστή δουλειά; Εχουμε πρόβλημα στα στόπερ και κάνουμε δοκιμές στο κέντρο.

Συμφωνήσαμε στα λόγια με τη διοίκηση πως θα φτιάξουμε καλή ομάδα, αλλά στην πράξη γίνονται άλλα. Επρεπε να μείνει ο Λέκι, ο Παπαζαχαρίας, ο Κονέ. Ψάχνουμε ελεύθερους φτηνούς και καλούς παίκτες, αυτό δε γίνεται. Λένε ότι ο κ Καπαγιαννίδης και ο προπονητής έκαναν κινήσεις, ο κόουτς της ομάδας είναι Σλοβάκος και δεν υπάρχει στην ομάδα κανείς παίκτης από τη χώρα του. Είχαμε για δοκιμή τον Κροάτη, Σκέντερ, ο προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ικανοποιημένος από αυτόν, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον αποκτήσαμε. Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα, έχω δει παίκτες, το πρόβλημα είναι πως θα τους πληρώσουμε. Περιμένω να κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε . Αν θέλουμε να δείξουμε καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο πρέπει να τελειώνουμε με ρόστερ.”

Στα αγωνιστικά ο Ηρακλής έδειξε και πάλι τις χτυπητές αδυναμίες του και μέχρι το 70′ έχασε με 1-0 από την Κατάνια. Εν τω μεταξύ άσχημα ήταν τα νέα για τον Αλετσένου που τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τριών μηνών…

Ηρακλής: Μπαντής (46′ Καπάρκο , Ιταλός υπό δοκιμή), Κατσαμπής (46′ Σαρακατσάνος), Κατσικάς, Κρέιτσι, Αλετσένου (λ. τρ. 38′ Κανακούδης), Καρλίνιος, Ραντούικο (64′ Κουάντρι , Ιταλός υπό δοκιμή), Γκαρσία (46′ Παπαστεριανός), Πιτσόκος, Σζοτ (64′ Βουτσιάς), Γιάκομπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε