Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Διετές σε Νιόπλια-Αναμονή για Λέτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βεκρής μίλησε για το νέο συμβόλαιο του Νιόπλια και την πρόταση της Μπενφίκα για τον Λέτο. Διάψευση για Πέτσκο.

 

Ο Γιάννης Βεκρής με δηλώσεις του στον “Sentra fm”επισημοποίησε το ενδιαφέρον για τους Σαμαρά, Φρέιτας, Νάνι σε ότι αφορά την θέση του τεχνικού διευθυντή ενώ τόνισε πως δεν θα γίνει κάποια μεταγραφή εάν εν επιστρέψει από τις διακοπές του ο Νιόπλιας.Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Πολωνία εμφανίζουν τον Σλάβομιρ Πέτσκο έτοιμοι να υπογράψει συμβόλαιο με τους “πράσινους”, όμως, να διαψεύδουν.

 

Ο Βεκρής αναλυτικά μίλησε:

Για τους υποψήφιους της θέσης του τεχνικού διευθυντή: “Θα κάνουμε επαφές και με τους τρεις (Σαμαράς, Φρέιτας, Νάνι). Δεν θα ήταν σωστό να πούμε ότι κάποιος είναι φαβορί πριν μιλήσουμε και με τους τρεις. Η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας είναι θετική, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός”.

Αν θα παιζε ρόλο η θέληση του Νιόπλια για να δουλέψει με τον Σαμαρά: «Περιμένουμε την επιστροφή του Νιόπλια. Δεν είναι εδώ, είναι Αμερική και γυρνάει αύριο για να μιλήσουμε. Θα ρωτήσουμε και την άποψή του και μετά θα αποφασίσουμε”.

Για το συμβόλαιο του Νιόπλια: “Αύριο θα συζητήσουμε τους όρους, υπάρχει βούληση κι από τις δυο πλευρές, αν όχι αύριο μεθαύριο υπογράφουμε, καταρχήν για διετές συμβόλαιο”.

Για Μπενφίκα και Λέτο: “Αν δεν δούμε κάτι εγγράφως, δεν έχουμε κάτι να πούμε. Ο,τι διαβάζετε εσείς, διαβάζουμε κι εμείς. Εγώ είμαι ενήμερος για μια επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη. Περιμένουμε κάτι χειροπιαστό.

Δεν έχει ληφθεί απόφαση ότι θα δοθεί ο Λέτο ντε και καλά. Αν έρθει η πρόταση θα συζητηθεί. Δεν έχουμε καμιά ανησυχία. Είναι ένα δελεαστικό ποσό αν υφίσταται το ποσό των 10 εκατ. ευρώ”.

Για τις μεταγραφές και τα σενάρια για Μαρτσένα, Μπορντόν, Σκόκο: “Αν δεν έρθει ο Νίκος πίσω τίποτα από μεταγραφικό σχεδιασμό δεν προχωράει”.

Για τον Γκαλάς: “Δεν υπάρχει κάτι για Γκαλάς. Αν ο Γόντικας ή κάποιος άλλος έκανε επαφή δεν μπορώ να είμαι σίγουρος”.

Για το αν θα μείνει στην προεδρία: “Οταν συγκροτηθεί το Δ.Σ. σε σώμα θα ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι νεότερο για την προεδρία. Δεν είναι θέμα αν θα παραμείνω ή όχι.

Θα πρέπει να έχεις χρόνο για να ασχοληθείς. Ποτέ δεν θα αναλάμβανα κάτι που δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας το έργο μου.

Εγώ θα ήθελα να προχωρήσουμε σε μια λύση προεδρίας, έτσι όπως κατέθεσα την άποψή μου στο Δ.Σ. Να βγει ένας ομόφωνα από το Δ.Σ. Δεν είναι απαραίτητη η μετοχική του δραστηριότητα στην ΠΑΕ”.

Για την επόμενη μέρα στην προεδρία της ΠΑΕ και την αύξηση του Μ.Κ.: “Εξαρτάται από την γύρω απ’ αυτόν ομάδα και τις αρμοδιότητες που θα χει για να είναι επιτυχημένη. Ο σύλλογος έχει την ανάγκη στιβαρής ηγεσίας. Χρειάζεται ορισμένες πινελιές για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου με επιτυχία του χρόνου. Η αύξηση του Μ.Κ. θα ληφθεί στην Γενική Συνέλευση. Μπορεί να ζητηθεί ποσό άνω των 15 εκατ. ευρώ αλλά αυτό το ποσό πιστεύω ότι θα καλυφθεί”.

Για την φορολόγηση των παικτών: “Οπως διαβάζουμε το νόμο, πιστεύω ότι είναι για συμβόλαια που έγιναν μετά την 1/1/2010”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε