Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διεθνής έκπληξη για τα επεισόδια του “Ελ Πάσο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα περισσότερα διεθνή μέσα αναφέρθηκαν στην χθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από οπαδούς της ΑΕΚ. Το θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης και στα forum της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Σοκαρισμένη και έκπληκτη, δηλώνει η κοινή γνώμη, για τα όσα έγιναν στο φιλικό της “ένωσης” με την Καλλιθέα. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο REUTERS επεσήμανε: “Ο προπονητής της ΑΕΚ Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση οπαδών. Ο 61χρονος προπονητής έπεσε κάτω μετά από χτυπήματα οπαδών που τον είχαν περικυκλώσει, ενώ προσπαθούσε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Ο Μπάγεβιτς, ο οποίος διανύει την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ, βρίσκεται σε κόντρα με τους οπαδούς από την εποχή που μετακόμισε στον μεγάλο αντίπαλο Ολυμπιακό”.

Δηλώσεις του Προέδρου της ΑΕΚ φιλοξενεί το EUROSPORT: “Μετά την ήττα σε φιλικό προετοιμασίας από ομάδα Β΄ Εθνικής οι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στον προπονητή τους, Μπάγεβιτς. Αυτό το γεγονός ήταν μια ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης”.

Η είδηση έφτασε και μέχρι τη Σκωτία, όπου βρίσκεται η αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων”, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λίγκ.

“Πρέπει να τιμωρηθούν από την UEFA”, ανέφερε ένας φίλαθλος της Νταντί, σε forum της ομάδας. “Τέτοιου είδους οπαδοί καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω να γυρίζουμε σώοι από την Αθήνα”, έγραψε ένας άλλος. Πολλοί ήταν οι οπαδοί της Νταντί που έγραψαν ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι προς όφελος της ομάδας τους, η οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε