Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διευκρινιστική δήλωση Πάντελιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού με αφορμή πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, έκανε δήλωση στο επίσημο site του συλλόγου με την οποία ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, ο Μάρκο Πάντελιτς μιλώντας στο Conn-x TV τόνισε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και ότι μέχρι τώρα σε 120 λεπτά έχει σημειώσει 2 γκολ.

Αυτή η δήλωση έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Φίλαθλος” και ο Μάρκο Πάντελιτς απάντησε μέσω του επίσημου site του συλλόγου;

“Το νόημα των δηλώσεων που έκανα χθες μετά τη λήξη του αγώνα με την Ηλιούπολη, είναι ότι πάνω απ’ όλους μας είναι η ομάδα και κανένας άλλος. Είτε παίζω ένα λεπτό, είτε παίζω ενενήντα, είτε είμαι στην εξέδρα ή στον πάγκο, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να επιστρέψει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην θέση που του αρμόζει και η οποία δεν είναι άλλη από την θέση του Πρωταθλητή. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία ή παρερμηνεία των δηλώσεών μου, έχει ως μόνο στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε