Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δικαιώθηκε και παίζει στα πλέι-οφ ο ΟΦΗ

Η ΕΠΟ παραδέχτηκε την κακή σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης και θα επανεξετάσει τον φάκελο των Κρητικών. Ξεκινούν τα πλέι-οφ. Πως επηρεάζει η απόφαση το θέμα του Ηρακλή.

Το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε, εξετάζοντας την προσφυγή του ΟΦΗ κατά της απόφασης της Super League και της Football League, για την διατήρηση των κριτηρίων αδειοδότησης για το φετινό πρωτάθλημα.
 
Όπως αποφασίστηκε ο φάκελος του ΟΦΗ θα εξεταστεί εκ νέου από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, με διαφορετική σύνθεση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν η Κρητική ΠΑΕ πληροί τα κριτήρια.

Ουσιαστικά η επιτροπή αναγκάζει τη Football League να τροποποιήσει την προκήρυξή της. Με την απόφαση αυτή μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι οφ, αφού απομένει η τυπική άδεια σε ΟΦΗ, αλλά και Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό που θα συμμετάσχουν στους αγώνες διαβάθμισης και συμπαρασύρονται από το δεδικασμένο για τους Κρητικούς, οι οποίοι αύριο αναμένεται να αποσύρουν και την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια.
 
Η απόφαση αυτή της ΕΠΟ, πλέον, δημιουργεί δεδικασμένο και για τον Ηρακλή, ο οποίος βέβαια δεν έχει θέμα αδειοδότησης, αλλά μπορεί να ζητήσει επανεξέταση του φακέλου του.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε