Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ με την έφεση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά έριξε το χρηματικό πρόστιμο στις 100.000 ευρώ.
Δεκτή έγινε η έφεση του “δικέφαλου του Βορρά” κατά την πρωτόδικης απόφασης αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική συν πρόστιμο 250 χιλιάδων ευρώ μετά τα επεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
 
Αν και η μία αγωνιστική παρέμεινε, παρόλα αυτά το χρηματικό πρόστιμο έπεσε στις 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν έγινε δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου.
 
Ως γνωστόν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος είχε καταθέσει κι αυτός έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αφού θεωρεί πως η ποινή ήταν πολύ μικρή και τα επεισόδια έπρεπε να χαρακτηριστούν αλλιώς.
 
Η απόφαση της Επιτροπής:
 
“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεκδίκασε τις εφέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Α. Φάκου, κατά της υπ΄ αριθμ. 156/4-4-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Έκανε δεκτές τυπικά αμφότερες και εν μέρει κατ΄ ουσίαν. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση. Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή 100.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές. Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 16-3-2011, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε