Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δικέφαλοι χωρίς… φτερά, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ και δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν προβάδισμα για την συνέχεια.

Το LIVE του αγώνα

 
H “Ένωση” παρουσιάστηκε πολύ κακή στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που ήταν απειλητικός, με πρόβλημα όμως στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων έγινε στο 36ο λεπτό!, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Μουσλίμοβιτς σε κακή μέρα δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν την υπέροχη τους.
 
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και κατάφεραν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις. Στο 47΄ο Σκόκο δυσκόλεψε με το σουτ του τον Χαλκιά, ενώ στο 87΄η κεφαλιά του Μαντούκα πέρασε λίγο άουτ.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Λαγός, Αραούχο, Καφές, Γιάχιτς (88’ Γκερέιρο), Λεονάρντο (54’ Τζεμπούρ), Μαντούκα, Σκόκο. Μπλάνκο (65’ Νέμεθ)-στον πάγκο: Αραμπατζής, Γεωργέας, Μάκος, Χέρσι.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σαβίνι, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς (87’ Φιλομένο), Βϊεϊρίνια (83’ Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (73’ Εντίνιο)-στον πάγκο: Κρέσιτς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Φωτάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε