Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δίλημμα στον Παναθηναϊκό – Φερέιρα ή Δώνης;

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το θέμα του προπονητή θα είναι το πρώτο που θα απασχολήσει τους ανθρώπους του “τρυφιλλιού”, μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση της αδειοδότησης. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει Φερέιρα κι Δημήτρης Γόντικας… Δώνη!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει τους περισσότερους υποστηρικτές στο Δ.Σ και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς τον θεωρεί ιδανικό να χτίσει μία ομάδα από την αρχή δίνοντας ευκαιρίες σε νέους παίκτες.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι αρνητικός στο να παραμείνει, αρκεί να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και να πάρει εγγυήσεις πως έστω και με μειωμένο μπάτζετ η ομάδα θα ενισχυθεί.

Από την άλλη, υπάρχει η περίπτωση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος περιμένει στο… ακουστικό. Ο Δημήτρης Γόντικας έχει ζητήσει από τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει τις εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως γράφει η εφημερίδας “Η Πράσινη”, ο Δημήτρης Γόντικας βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου, τον οποίο θεωρεί ως την ιδανική επιλογή στην παρούσα φάση για τον Παναθηναϊκό. Δεδομένου ότι είναι καλός διαχειριστής μικρού μπάτζετ και ικανός στο να αξιοποιήσει παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία.

Ο Δώνης από την πλευρά του περιμένει τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει ήδη ρίξει γέφυρες και με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος τον θέλει για αντικαταστάτη του Λάσλο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ. Το μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό, πάντως, παραμένει αυτό της αδειοδότησης, για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε