Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Dimi-ος της ΑΕΚ! – Ιστορικό διπλό του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ναπολεόνι έδωσε στον Λεβαδειακό την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην έδρα της ΑΕΚ. Παραμένει στην τελευταία θέση η “Ένωση” που έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο για να “καθαρίσει” το ματς.

Το LIVE του αγώνα

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη στη Βέροια, οι παίκτης του Λίνεν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να μετατρέψουν το πρώτο εικοσάλεπτο σε επιθετικό μονόλογο. Με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τον Κατίδη, κάθε επίθεση της ΑΕΚ “μύριζε” γκολ αλλά ο Λεβαδειακός είχε σε εξαιρετική μέρα τον Κυριακίδη, ο οποίος μέχρι να αποχωρήσει τραυματίας από το ματς στο 33΄ είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους γηπεδούχους. Παρόλαυτα η “Ένωση” έλεγχε τον ρυθμό και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από έναν βαθμό, ήρθε το τραγικό λάθος του Κωνσταντόπουλου.

Όπως και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του μετά το σουτ του Μουλόπουλου και ο Ναπολεόνι σε κενή εστία έγραψε το τελικό 0-1 στο 81ο λεπτό.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ιστορίας του Λεβαδειακού στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, κρατώντας παράλληλα στην τελευταία θέση την “Ένωση”.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Λαγός (68’ Αρκούδας), Κουτρουμπής, Κοντοές, Βλάχος, Φέτσης, Κορδέρο, Τσίτας (65’ Κατσικοκέρης), Γκερέιρο (78’ Κοτσαρίδης), Φούντας, Κατίδης 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης (35’ λ.τ. Κασμερίδης), Μεντί, Χοσέμι, Γεωργίου, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου (43’ λ.τ. Ναπολεόνι, 89’ Ρομέου) 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε