Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δημητρέλος: Μακάρι να μπει ο Βιντιάδης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κατά την διάρκεια της ΓΣ της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος ανακοίνωσε πως υπάρχει σχέδιο διάσωσης της ΠΑΕ και θα εκπονηθεί από τον νέο μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Βιντιάδη, αλλά στη συνέχεια τα “μάζεψε”.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε από μικρομέτοχο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που είναι σε εξέλιξη έδωσε έναν λόγο για να αισιοδοξούν οι οπαδοί της Ένωσης για το μέλλον της ομάδας.

«Υπάρχει σχέδιο διάσωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα εκπονηθεί από τον νέο μεγαλομέτοχο. Τον ρώτησα αν θα έρθει και μου είπε ναι»! ήταν τα πρώτα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου προς τους μετόχους, μικρούς και μεγάλους.

Λίγα λεπτά μετά ωστόσο και μετά από τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άνθρωπο του Βιντιάδη και στέλεχος των Supporters, ο κ. Δημητρέλος τα… μάζεψε και είπε: «Υπάρχει ο Βιντιάδης που θέλει να μπει! Δεν ξέρω αν θα μπει, συζητάμε, μακάρι να μπει»!

Παράλληλα, προανήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 18 εκατ. ευρώ, με τιμή μετοχής 1.2 ευρώ και αύξηση Μ.Κ. με ελάχιστη συμμετοχή 50.000 ευρώ, με λήξη στις 15 Νοεμβρίου, κάτι που έφερε αντιδράσεις από μικρομετόχους, σε ό,τι αφορά το ποσό της ελάχιστης συμμετοχής.

Σε νέα του τοποθέτηση, ο κ. Δημητρέλος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Βιντιάδης θα μπει στην ΠΑΕ. Συγκεκριμένα τόνισε: «Μιλάμε με τον κ. Βιντιάδη. Τους δώσαμε ότι ζητήσανε. Είμαι θετικός ότι θα μπουν! Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο. Περιμένουμε να μπούνε με ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ. Εμείς κάνουμε την αύξηση για να μπουν. Μέχρι 15/11 αν δεν έχουν βάλει λεφτά, θα δούμε τι θα κάνουμε. Εμείς τους δώσαμε τα αληθή στοιχεία. Ό,τι έχουμε στο λογιστήριο. Τους έχουμε πει και για το χρέος προς την Ερασιτεχνική, το οποίο είναι περίπου 500.000 ευρώ. Δεν ξέρω με πόσα λεφτά θα μπουν και όχι δεν έχω ζητήσει έγγραφα ότι έχει τα χρήματα ο Βιντιάδης».

Επιπλέον, ο Δημητρέλος ρωτήθηκε από μικρομέτοχο αν ο Βιντιάδης ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ ακόμα κι αν η ΑΕΚ είναι στη Β’ Εθνική. Η απάντηση που έδωσε ο Δημητρέλος ήταν ένα ξερό “όχι”

Περιμένουν την απάντηση Πάντιτς στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε