Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημητρέλος: Περιμένω την απάντηση του Δέλλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τόνισε πως περιμένει την απάντηση του μέχρι το βράδυ.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για: 

-τις επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο Άγγελος ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Τα είχαμε βρει σε όλα όσα συζητήσαμε, αλλά δυστυχώς όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν αποφασίζει εκείνος. Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή να βρούμε κάποια φόρμουλα συνεργασίας. Εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του». 

-τη λύση της συνεργασίας του Βαγγέλη Βλάχου: «. Ο Βαγγέλης ήταν άτυχος σε σχέση με τα αποτελέσματα και τις συγκυρίες. Δυστυχώς όμως έτσι έχει η κατάσταση. Η πρώτη και καλύτερή μας επιλογή σε εκείνη τη φάση ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Δεν συζητά ποτέ όταν υπάρχει προπονητής. Ήμασταν αναγκασμένοι να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Βαγγέλη για να μιλήσουμε μαζί του. Δεν είχαμε άλλη επιλογή». 

-την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου και τις ευθύνες που του επιρρίπτουν: «Με τα οικονομικά τα έχω πάει καλά. Δεν ήταν πρόθεσή μου να ασχοληθώ με τα αγωνιστικά, αλλά είμαι αναγκασμένος να το κάνω. Κανένας δεν είχε πρόθεση να φύγει ο Θωμάς. Ότι είχαμε μια διαφωνία σε ένα ΔΣ είναι δημοκρατικό. Βεβαίως κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αφού δεν εισακούεται η γνώμη του, φεύγει. Θα έπρεπε να μιλάμε όλοι μαζί και να προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα. Είμαστε ήδη δύο μέρες και προσπαθούμε να βρούμε προπονητή. Σκεφτείτε να αργούσαμε κι άλλο να αποφασίσουμε για τον Βαγγέλη Βλάχο. Η όλη διαδικασία του Σαββάτου είναι για μένα μεγαλύτερη φθορά. Αν κοίταζα το προσωπικό μου συμφέρον, δεν θα ασχολούμουν και θα ήμουν στο απυρόβλητο. Τώρα μπορεί οποιοσδήποτε να με κατηγορήσει ότι έφαγα τον Θωμά. Δεν ήταν αυτός ο αντικειμενικός σκοπός». 

-το ενδεχόμενο να προκαλέσει αναταραχή ο Θωμάς Μαύρος με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε μια οικογένεια. Δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις του Θωμά. Οι στιγμές που περνά η ΑΕΚ είναι κρίσιμες και μπορούμε να τις ξεπεράσουμε μόνο όταν είμαστε μαζί. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας ας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ελπίζω για την ΑΕΚ κι όχι για τον εαυτό του». 

-τις επαφές που ακολούθησαν και την επιλογή Δέλλα: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις με όσα ονόματα ακούγονται. Δεν έχω μιλήσει με 3-4 προπονητές ταυτόχρονα. Αν πάρουμε αρνητική απάντηση από τον ‘Τράι’, θα κοιτάξουμε κάποια άλλη λύση. Του ζήτησα να έχω κάποια απάντηση ως το απόγευμα για να έχουμε τα χρονικά περιθώρια για να μη χάσουμε άλλη μέρα. Το πιο σωστό είναι να συνεχίσουμε τις προπονήσεις με τον κ. Κωτσοβό και τον κ. Πήδουλα που ξέρουν την ομάδα. Ελπίζω όμως μέχρι το βράδυ να έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές μας». 

-το ενδεχόμενο παραμονής του Χρήστου Κωστή: «Η θέση του συνδετικού κρίκου μεταξύ διοίκησης και προπονητή πρέπει να τυγχάνει της αρεσκείας και των δύο πλευρών. Δεν έχω μιλήσει με τον Χρήστο, επειδή δεν έχουμε βρει προπονητή. Όταν βρούμε, θα μιλήσω με τον Χρήστο για να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει από κάποιο πόστο». 

-τις επαφές με Βιντιάδη-Χάρις: «Έχουμε ολοκληρώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Δεν έχω δει τα στοιχεία. Έτρεχα το πρωί για την έκδοση των εισιτηρίων και χθες για την υπόθεση του προπονητή. Θα κοιτάξω τα θέματα αυτά τώρα και μέχρι το βράδυ θα τα έχουμε στείλει. Θεωρώ ότι σε μια εβδομάδα από την άλλη πλευρά θα είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Μας έχουν πει ότι θα αποφασίσουν αφενός τον τρόπο που θα μπουν στην εταιρεία και αφετέρου να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία που τους έχουμε δώσει μέσω κάποιων ελεγκτών. Πρόθεσή τους είναι να μπουν στην ΠΑΕ, αλλά οι μεγάλες συμφωνίες μπορούν να χαλάσουν στο παρά ένα. Εγώ είμαι επιφυλακτικός. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι τις 20-25 Οκτωβρίου να έχουμε συμφωνήσει. Αν δεν έρθει κάποιος επενδυτής σύντομα, δεν θα μπορέσουμε να το τραβήξουμε πάρα πολύ ακόμα».

Προτιμούν… Κολοσσό – Ο Δέλλας φαβορί να αναλάβει την ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε