Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Δημητρέλος: Συμφωνήσαμε με την Εφορία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος πως μέχρι το πρωί της Παρασκευής θα έχει στα χέρια του την φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος που μίλησε και για την πρόταση των Χάρις, Βιντιάδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη φορολογική ενημερότητα: «Συμφωνήσαμε και βρήκαμε τον τρόπο με τη ΦΑΕ Αθηνών για το διακανονισμό των οφειλών από το άρθρο 44 και των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος. Να εξασφαλίσουμε τη φορολογική ενημερότητα και να μην έχουμε πρόβλημα. Αν πάνε όλα καλά μπορεί να την έχουμε πάρει και αύριο το πρωί. Έχουμε βρει τον τρόπο και μένουν κάποιες εκκρεμότητες. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Για τα δελτία των παικτών: «Τα πήραμε στα χέρια μας τα δελτία. Υπάρχει και η εκκρεμότητα με την ΕΕΑ. Και παράταση να μη δώσει η ΕΕΑ, που είναι πιθανό και αυτό, δεν επιβάλει καμία ποινή, γιατί όποια απόφαση και να πάρει θα πάει στα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ. Αν σε μία εβδομάδα προσκομίσουμε φορολογική ενημερότητα και ψηφιστεί η τροπολογία, τότε θα έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας».

Για τα εισιτήρια της πρεμιέρας: «Έχουν αρχίσει και διατίθενται ήδη».

Για τον κόσμο: «Όλες μας οι προσπάθειες είναι να ολοκληρώσουμε μέχρι το Σάββατο το ρόστερ και τη σφράγιση των εισιτηρίων. Επιμένουμε στο αρχικό πλάνο και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα τα στηρίξουμε όπως μπορούμε».

Για τις μεταγραφές: «Ίσως να μπορούμε να κάνουμε κάποια μεταγραφή μέχρι αύριο. Τα χρονικά όρια δεν είναι υπέρ μας, αλλά αν τρέξουμε ίσως καταφέρουμε κάτι. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ με το μεταγραφικό τμήμα γιατί είναι υπεύθυνος ο Βασίλης (Τσιάρτας)».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη με το νέο επενδυτικό ενδιαφέρον: «Μέχρι το βράδυ θα έχουμε ολοκληρώσει όλο το φάκελο από τα στοιχεία που μας ζήτησαν. Αύριο ή ίσως από σήμερα το βράδυ να προχωρήσει η περίπτωση, ώστε να υπάρχει η αισιοδοξία πως όλα θα τα διεκπεραιώσουμε».

Για το αν είναι η πιο σοβαρή πρόταση που δέχθηκε για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ: «Στο χρονικό διάστημα που ασχολούμαι με τα διοικητικά είχα δύο προτάσεις. Η μία είναι αυτή και η άλλη του κυρίου Ξενιάδη. Θεωρώ πως είναι από τις σοβαρές η πρώτη, ύστερα από τη γνωριμία που είχα με το συνεργάτη του κύριου Χάρις».

Πάει για τριπλό “χτύπημα” η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε