Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δίωξη σε Ζαγοράκη και Βιολίδη για απιστία και υπεξαίρεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την περίοδο που ήταν στη διοίκηση της ομάδας.

Μετά από έλεγχο που έκανε ο ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν οικονομικές ατασθαλίες και έτσι η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αφού μάζεψε όλα τα στοιχεία άσκησε διώξεις στον Θοδωρή Ζαγοράκη και στον Ηλία Βιολίδη.

“Το συνολικό ποσό το οποίο ο Ηλίας Βιολίδης είχε διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επιστροφή σε τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν έχει εξοφλήσει στους πιστωτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 752.846, 98 ευρώ”, αναφέρεται στο πόρισμα όπως δημοσιεύει ο Αγγελιοφόρος.

Επίσης στις 8 Μαρτίου 2012 αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει στα βιβλία της και μία οφειλή του Ηλία Βιολίδη ποσού 84.120 ευρώ από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και ευρωπαϊκών αγώνων.

Όσον αφορά τον Ζαγοράκη, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ εμπλέκεται γιατί το ΔΣ ενέκρινε αναδρομική αμοιβή ύψους 6.400 ευρώ το μήνα έστι ώστε να  να απαλλαγεί από το ποσό των 320.476 που έπρεπε να επιστραφεί στα ταμεία της ΠΑΕ.

Βιολίδης: Τα στοιχεία θα βάλουν τέλος στην φαρσοκωμωδία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε