Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Διπλό παραμονής του Πανιώνιου στο “Γεντί Κουλέ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κεφαλιά του Πιερ στο 83΄ έδωσε στους  Νεοσμυρνιώτες τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ και τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Δεύτερη σερί εντός έδρας για τους Κρητικούς που είχαν δοκάρι με τον Ζόρντι Λόπεθ.

Το LIVE του αγώνα

Με τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς φεύγει από το Ηράκλειο ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του με 1-0 επί του ΟΦΗ. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες πρόσφεραν θεάμα με τις ευκαιρίες να ερχονται και από τις δύο πλευρές. Στη σημαντικότερη του πρώτου μέρους, ο Ζόρντι Λόπεθ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μιχαηλίδη, στο 28΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσα για το γκολ αλλά τελικά το δέχθηκαν. Στο 83ο λεπτό ο Πιέρ σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μετά το κόρνερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαχσανίδη. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σκέμπρι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86΄.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Νεοσμυρνιώτες απομακρύνθηκαν από την επικινδυνη ζώνη και οι Κρητικοί από τα πλέι-οφ.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (λ.τ. Σαχσανίδης), Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Βερόν (59’ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (65’ Ουκάρ), Καμπάνταης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Αντούνες, Πιερ, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός (90’ Κουλουχέρης), Αναστασόπουλος (69’ Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Ντιμπαλά (90’+4’ Πετκάκης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε