Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Διπλό παραμονής του Πανιωνίου στο Περιστέρι – “Έμπλεξε” ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μέσα σε τέσσερα λεπτά Γουνδουλάκης και Μήτρογλου ανέτρεψαν το προβάδισμα του Ατρομήτου με το γκολ του Σφακιανάκη και ο Πανιώνιος έκανε σημαντικό βήμα παραμονής βάζοντας, παράλληλα, σε… περιπέτειες τον αντίπαλο του.

Το LIVE του αγώνα
 
Ένα σπουδαίο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όμως οι “κυανέρυθροι” ήταν αυτοί που δημιούργησαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Μιχαηλίδη να διώχνει με τα πόδια στο σουτ του Μήτρογλου στο 45΄.
 
Στο 50΄ ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μπάλαμπαν και ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπρίτο με δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι του Μάχο και ο Σφακιανάκης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Γιώργου Δώνη και η εικόνα του ματς δεν προϊδέαζε για όσα ακολούθησαν. Στο 63΄ μετά το σουτ του Κοντοέ ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε και ο επερχόμενος Γουνδουλάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι ο Πανιώνιος χτύπησε για δεύτερη φορά. Στο 67΄ο Μήτρογλου μετά από ατομική προσπάθεια νίκησε τον Μιχαηλίδη φέρνοντας τα πάνω κάτω.
 
Στη συνέχεια ο Ατρόμητος βγήκε μαζικά στην επίθεση με τον Πανιώνιο να χάνει ευκαιρίες για το 1-3 και τον Μάχο να κάνει την επέμβαση του ματς σε κεφαλιά του Σαμπού από το μισό μέτρο στις καθυστερήσεις.
 
Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έφτασε στους 29 βαθμούς και άφησε τον Ατρόμητο στους 28, μία θέση πάνω από την επικίνσυνη ζώνη.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (88′ Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (74′ Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46′ Μπρίτο)

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια (83′ Σάμαρης), Γιόνσον (59′ Κουμόρτζι), Όμο, Μπάλαμπαν (60′ Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλιτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε