Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Διπρόσωπος ξανά ο Ολυμπιακός – Ισοπαλία 2-2 με την Γουέστ Μπρομ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και μέτριοι στο δεύτερο εμφανίστηκαν οι “ερυθρόλευκοι” στην φιλική αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ξεχώρισαν Φουστέρ(2), Μιραλάς και Ιμπαγάσα. Ευθύνη και στα δύο γκολ φέρει ο Κονστάντσο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε στην ενδεκάδα δέκα από τους περσινούς βασικούς και τον Κονστάντσο και ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ δυνατά το ματς και κατάφεραν προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό. Μετά την σέντρα του Ιμπαγάσα ο Φουστέρ με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντάνιελς. Η απάντηση της Γουέστ Μπρομ ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Ντόρανς με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κονστάντσο, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέχισε σε υψηλό τέμπο στην επίθεση και κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα στο 18ο λεπτό όταν ο Φουστέρ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τζιμπούρ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Με τον Μιραλάς να ταλαιπωρεί την άμυνα των Άγγλων ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πολύ καλός επιθετικά με αποτέλεσμα οι τελικές προσπάθειες στο 40ο λεπτό να είναι 17-2!, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.
 
Σα να μην έφτανε αυτό με την έναρξη σχεδόν του δευτέρου ημιχρόνου η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά το ματς μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Τόμας, με τον Κονστάντσο να βρίσκεται ξανά εκτός θέσης. Σταδιακά και με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε με την Γουέστ Μπρομ να φτάνει κοντά σε τρίτο γκολ στο 82΄αλλά το σουτ του Τόμας απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κονστάντσο.
 
Το επόμενο φιλικό των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή κόντρα στην Κατάνια.
 

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Γουέστ Μπρομ (Ρόι Χότζον): Ντάνιελς, Τζόουντς, Σόρεϊ, Μακ Άλει, Ντόσον, Χάρα, Ντόρανς, Κόξ, Τόμας, Φόρτσουν, Σάρνερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε