Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Διπρόσωπος ο Άρης – Έμεινε ισόπαλος 1-1 με τη Κάλιαρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ανάμεικτη γεύση άφησε στους Θεσσαλονικείς το τελευταίο τους φιλικό επί ιταλικού εδάφους καθώς μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Κάλιαρι, ανέβασαν την απόδοση τους και λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ξεκίνησε καλά στο ματς και έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, όμως η φάση του 19ου λεπτού άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης. Στην πρώτη καλή στιγμή της Κάλιαρι ο Αριαούντο σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μετά το φάουλ και με κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη ανοίγοντας το σκορ. Η ιταλική ομάδα ανέβασε ρυθμούς με τον Βελλίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε σουτ του Αγκοστίνι στο 24΄ και τον Νενέ να σουτάρει άουτ σε τετ α τετ στο 28΄. Στο 32΄και το 35΄ο Λαριβέι δεν κατάφερε να ευστοχήσει για να ολοκληρωθεί έτσι ένα εφιαλτικό ημίωρο για τον Άρη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Σολτάνι μετά από εκτέλεση φάουλ στο 50ο λεπτό. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ανέλαβαν τα ηνία στον χώρο της μεσαίας γραμμής και άγγιξαν το γκολ με τον Τσέζαρεκ. Στο 63΄ο Κροάτης επιθετικός έκανε την προβολή αλλά ο Αβράμοφ έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 71΄ και πάλι ο Τσέζαρεκ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο τετ α τετ.
 
Η τελευταία καλή φάση του ματς σημειώθηκε στο 85ο λεπτό όταν μετά από την σέντρα του Καπετάνου ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε