Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Δοκιμασία στην Πόλη για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

5 μήνες μετά το θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει για να αντιμετωπίσει την Αναντολου Εφές στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι “έρυθρόλευκοι” θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την ευκαιρία να πατήσει και πάλι στο Σινάν Ερντέν αφού το ματς θα γίνει στο Αμντί Ιπεχτσί όμως και μόνο η παρουσία του στην Πόλη, ξυπνάει μνήμες.

Η Εφές έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη. Τζόρνταν Φάρμαρ, Σάσα Βούγιασιτς, Καρίμ Τουντσερί και ο πρώην ερυθρόλευκος Τζαμόν Λούκας συνθέτουν μία πολύ ισχυρή περιφέρεια. Ο Σαβάνοβιτς μαζί με τους Κούκο, Ερντέν, Μπάρατς και Γκονλουμ αποτελούν τη γραμμή των ψηλών μιας ομάδας που χρειάζεται χρόνο για να δέσει όμως έχει την ποιότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε