Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το ντέρμπι των “αιωνίων” αποτελεί παρελθόν και η ΑΕΚ έχει ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή παίρνοντας τη νίκη στη Νέα Σμύρνη. Μονόδρομος το τρίποντο και για τον ΠΑΟΚ που κοντράρεται στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν παραδοσιακά μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους σε όλα τα επίπεδα δεν είναι οι καλύτερες.
 
Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ξεκινήσει τον Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Σάχα. Μπροστά του θα παίξουν, από δεξιά προς αριστερά, οι Αργυρίου, Δέλλας, Νασούτι και Νταντόμο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Καφές, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Ντιόπ. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Τζεμπούρ και δεξί ο Λεονάρντο. Από την άλλη ο Πανιώνιος στο πρώτο του παιχνίδι χωρίς τον Μίκαελ Στόρε, δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση.
 
Στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-1-1 την ομάδα του. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαϊντί, Μαλεζά, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Ελ Ζαρ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superleague:
 
Σάββατο 30 Οκτωβρίου
 
Άρης-Ατρόμητος 2-0
Λάρισα – Ξάνθη 3-0
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1
 
Κυριακή 31 Οκτωβρίου
 
Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου 15:00
Κέρκυρα Αστέρας Τρίπολης 15:00
Πανσερραϊκός – Καβάλα 15:00
Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 17:15
Πανιώνιος ΑΕΚ 19:30
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε