Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δόξα Δράμας: Έχουμε αηδιάσει με την διαιτησία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, εξέδωσε ανακοίνωση – καταπέλτη – για την διαιτησία μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
“Απευθύνομαι στους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου, όποιοι είναι αυτοί και αν υπάρχουν. Θέλετε καθαρό ποδόσφαιρο; Θέλετε τίμιους και καθαρούς παράγοντες που έχουν σαν στόχο να αλλάξουν το ρημαγμένο σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Θέλετε κάθαρση και διαφάνεια ή μας εμπαίζετε; Εδώ και εννιά μήνες έχω εισέλθει στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως παράγοντας, με αγάπη, σεβασμό και μεράκι.
Έχω επενδύσει φανερά, μεγάλα για την εποχή ποσά, προσπαθώντας να δημιουργήσω υποδομές και να αναβιώσω την αίγλη της ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε όλο αυτό το διάστημα έχω αηδιάσει από τις πολύ κακές διαιτησίες. Έχω συζητήσει επανειλλημένα το θέμα με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κο Πιλάβιο, και τον Πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE, κο Καλογιάννη, τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα.
Έχω μάλιστα υποβάλλει και προτάσεις για το θέμα. Ουδέποτε έχω ασχοληθεί με την διαιτησία, ουδέποτε συναντήθηκα με τον κο Γιαννόπουλο, για λόγους δεοντολογίας. Δυστυχώς μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη κρίνω πως η σιωπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή άγνοια. Ο χθεσινός διαιτητής αλλοίωσε καταφανώς το αποτέλεσμα.
Απευθύνομαι λοιπόν στους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου και ρωτώ: Yπάρχετε; Υπάρχουν διαδικασίες αποπομπής αυτών που εξευτελίζουν και πληγώνουν το ποδόσφαιρο; Έχετε σκοπό να καθαρίσετε επιτέλους τη γάγγραινα της διαιτησίας από τους ανίκανους;
Όταν όλη η Ευρώπη ασχολείται με τα ύποπτα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενώ όλοι αναμένουμε επιτέλους να πέσει φως στις σκιές, εσείς κλείνετε τα μάτια και δεν βλέπετε αυτό που βλέπουμε όλοι; Τι περιμένετε; Υπάρχουν τρεις δρόμοι: ΄Η να στείλετε άμεσα τους ανάξιους σπίτι τους ή να διώξετε εμάς που επενδύουμε και θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο ή να πάτε εσείς στα σπίτια σας.
Η κάθαρση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μονόδρομος. Απαιτώ από όλους τους αρμόδιους να προστατέψουν το άθλημα δίνοντας άμεσες και δραστικές λύσεις. Σε διαφορετική περίπτωση από τώρα και στο εξής θα με βρίσκουν μπροστά τους κατήγορο και καταπέλτη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε