Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΔΟΞΑζουν τον Σέρεμετ – Εκπληκτική νίκη των Δραμινών στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στον Παναιτωλικό σίγουρα θυμήθηκαν τη ρήση του Όσιμ για τη μπάλα, αφού έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια όμως τελικά γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Δόξα που είχε σε εκπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα της.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Παραιτήθηκε ο Τεννές

Ο Παναιτωλικός έχασε… όσες κλασικές ευκαιρίες είχε σε όλο το πρωτάθλημα, οι παίκτες του ήταν μόνιμα στην περιοχή του Σέρεμετ όμως η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στην εστία.

Η Δόξα με δύο πανέμορφα γκολ σε αντεπιθέσεις πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη και “βύθισε” τους Αγρινιώτες, ενώ ο Γιάχος της αρνήθηκε και πέναλτι στο 75′.

Από το 32′ ξεκίνησε ο βομβαρδισμός της εστίας του Σέρεμετ με τον Ονουάτσι να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Δόξας, από τη μικρή περιοχή. Στο επόμενο λεπτό ο Αραβίδης με καταπληκτικό πλασαριστό σουτ άνοιξε το σκορ ενώ στο 38′ ο Ονουάτσι σε φάση καρμπόν με αυτή του 32′, νικήθηκε και πάλι από τον Σέρεμετ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή της Δόξας, αλλά τα σουτ και οι κεφαλιές των παικτών του Παναιτωλικού σταμάταγαν στον πορτιέρο των Δραμινών.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Δύο δοκάρια είχε ο Παναιτωλικός στο 49′ και στο 50′ και κάπου εκεί όλοι το πήραν απόφαση ότι η μπάλα δεν θα μπει στα δίχτυα της Δόξας.

Το τετ α τετ του Καμαρά στο 52′ είχε την κατάληξη που όλοι φαντάστηκαν, με τον Σέρεμετ να αποκρούει και πάλι. Οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν και η Δόξα το εκμεταλλεύτηκε. Είχε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο με δύο ευκαιρίες, ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε και ένα γκολ.

Ο Λίμα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ρότσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Δόξας στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναιτωλικός έμπλεξε για τα καλά σε περιπέτειες.

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Φερνάντες (46′ Χαριστέας), Ντολεζάι, Σιόντης (60′ Ακαλέ), Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.


Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (62′ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Ούελινγκτον (56′ Γελαδάρης), Κυβελίδης (56′ Λεάντρο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε