Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δώνης: Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Ατρόμητου για τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:
 
“Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όταν την αφήσεις να βρει ρυθμό κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να αντέξουμε. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε όμως ότι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και χρειαζόμαστε λίγη τύχη.

 
Ο κ. Βαλβέρδε εφαρμόζει σε όλα τα παιχνίδια ένα πολύ καλό πλάνο. Τα εκρηκτικά διαστήματα του Ολυμπιακού οφείλονται στην συμμετοχή πολλών παικτών και στην κυκλοφορία της μπάλας. Έχουν καλό ρυθμό και δεν αφήνουν τον αντίπαλο να αναπνεύσει.

Για εκείνους που λένε ότι αυτό συμβαίνει κατά διαστήματα, έχω να πω ότι παίζει και ο αντίπαλος και δεν είναι δυνατό αυτό να συμβαίνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Ολυμπιακός όμως το καταφέρνει και το κάνει σε 20λεπτα και 30λεπτα, χρόνος που είναι αρκετός για να καθαρίσει τα παιχνίδια” .

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε