Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώνης: Πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου για τον αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για:

Το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό
: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με υψηλό κίνητρο από τη δική μας πλευρά. Και είναι σημαντικό γιατί αυτή τη στιγμή διατηρούμε ένα βαθμό στα πλέι οφ και θα είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αν τον διατηρήσουμε και την Κυριακή το βράδυ. Ξέρουμε όμως ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε μπροστά μας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις».

Την ομάδα του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα στο ρόστερ του, είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα, έχει ένα προπονητή ο οποίος έχει παρουσιάσει πολύ ωραία πράγματα στην Ελλάδα και με σοβαρότητα πάνω απ’ όλα. Πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αυτή την στιγμή έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τα δυο διαδοχικά ματς με Ολυμπιακό για πρωτάθλημα, Κύπελλο:
«Εμείς βλέπουμε το κυριακάτικο παιχνίδι εντελώς διαφορετικά από εκείνο του τελικού γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το κίνητρο».

Τον κόσμο
: «Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια, όπως μας έχει συνηθίσει στη φετινή περίοδο, και να νιώσουμε από την κερκίδα μια έντονη δυναμική που θα αποτελέσει την προετοιμασία όλων μας πριν από τον τελικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε