Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δώνης: Προτεραιότητα μας ένας πλάγιος μεσοεπιθετικός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

O Γιώργος Δώνης εξέφρασε την επιθυμία του για την απόκτηση ενός πλαγίου μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Με δηλώσεις του στη NOVA, ο τεχνικός του “δικεφάλου” αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας, μίλησε για την ήττα-σοκ από την Καλλιθέα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

“Νομίζω ότι κι όταν τελείωσε το παιχνίδι ήρεμοι ήμασταν. Όλοι, αναλύοντας το παιχνίδι, νομίζω το αναλύσαμε σωστά. Το σημαντικό είναι ότι και χτες, αλλά και σήμερα και οι ποδοσφαιριστές και όλοι μας είμαστε πολύ θυμωμένοι. Σε ένα παιχνίδι όπου σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και με την εικόνα που είχαμε. Δυστυχώς όμως “πληρώσαμε” ένα κακό πεντάλεπτο, “πληρώσαμε” το γεγονός ότι δε βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη, αυτό που αντιλαμβανόμαστε μέσα στα αποδυτήρια είναι η πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση που υπάρχει ότι εφόσον συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και στα επόμενα παιχνίδια, αλλά κι όταν θα έρθει αυτό το παιχνίδι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε, να πάρουμε την πρόκριση”, είπε αρχικά ο Γιώργος Δώνης.

– Είναι διαφορετικός πλέον ο Ατρόμητος του Νίκου Αναστόπουλου;

“Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα γιατί ήδη έχουν παίξει ένα παιχνίδι. Ξέρουμε τη φιλοσοφία του κ. Αναστόπουλου ο οποίος είναι ένας προπονητής ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και οι ομάδες του διακρίνονται για την πολύ καλή τακτική στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι η ανάλυση από την αντίπαλη πλευρά θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο, πιστεύω όμως ότι η δύναμη της έδρας μας, το πάθος που έχουμε και η πίστη που δείχνουμε σαν ομάδα ότι θα μας οδηγήσει να φτάσουμε στη νίκη”.

– Η ομάδα έχει ολοκληρώσει δύο μεταγραφές ως τώρα, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ ως δανεικό από την Ντιναμό Μόσχας και τον Κώστα Κατσουράνη ως ελεύθερο. Περιμένετε κάτι ακόμη για τη συνέχεια;

“Σίγουρα περιμένουμε έναν τουλάχιστον μεσοεπιθετικό ή δυο. Αλλά προτεραιότητα τουλάχιστον είναι ένας πλάγιος παίκτης που να μπορέσει να μας δώσει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι πιο δύσκολο και παρότι γίνονται προσπάθειες περιμένουμε λίγο τις εξελίξεις. Νομίζω εκεί προβληματιζόμαστε, δυσκολευόμαστε. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει ένας παίκτης και να έχει και την ποιότητα αυτήν που ψάχνουμε, αλλά και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά όπου να μας δώσει κάτι εξτρά στο παιχνίδι μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε