Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δώνης στους παίκτες: “Άνευ προηγουμένου η απροσεξία σας”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δείχνοντας παράλληλα βίντεο στους παίκτες του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην ομιλία του στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που είχαν και στα πολλά λάθη. Ενοχλήσεις για Κατσικά και Λόρενς.

«Πουλούσατε συνεχώς την μπάλα και πολύ εύκολα. Κάνατε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Η απροσεξία σας ήταν άνευ προηγουμένου. Αυτή ήταν η αιτία που ήμασταν ασύνδετοι, γι’ αυτό επέβαλε ο αντίπαλος τον ρυθμό, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα» τους είπε, μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του, ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Πέμπτης, τονίζοντας ότι «με τόσες πολλές λάθος μεταβιβάσεις δεν ήταν δυνατόν να έχουμε στοιχειώδη ανάπτυξη. Είχατε σοβαρή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, γι’ αυτό κάνατε τόσες πολλές λανθασμένες επιλογές και δεν μπορούσατε να κρατήσετε την μπάλα».

Στην συνέχεια επεσήμανε ότι «το ατού μας είναι η κυκλοφορία της μπάλας. Εάν την πουλάμε τόσο εύκολα, όπως με τον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να την κρατήσουμε στα πόδια μας, χάνουμε την ταυτότητά μας ως ομάδα».

Ως επιστέγασμα της ομιλίας του τόνισε στους παίκτες ότι είναι στο χέρι τους η άμεση ανάκαμψη της ομάδας, η οποία θα έρθει «εάν δεν είμαστε τόσο επιρρεπείς στο λάθος, όπως συμβαίνει στα τελευταία ματς. Εάν είστε πιο προσεκτικοί και δεν κάνετε τόσα συνεχόμενα αβίαστα λάθη, τότε όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθουμε στις καλές αποδόσεις και στα θετικά αποτελέσματα».

Όσον αφορά τα της προπόνησης σε αυτή δεν συμμετείχαν οι Κατσικάς και Λόρενς λόγω μικροενοχλήσεων στη γάμπα και στον δικέφαλο αντίστοιχα και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τη Βέροια είναι αμφίβολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε