Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώνης: Θέλουμε γρήγορα κεντρικό αμυντικό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα, ενώ αναφέρθηκε και σε μεταγραφικά ζητήματα.

Αρχικά ο Γιώργος Δώνης είπε: “Πέρα από την πρόκριση που πρέπει να πάρουμε αύριο, πρέπει γενικά η έδρα μας να είναι πολύ δυνατή με ελάχιστες απώλειες. Στο τελευταίο φιλικό δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ως πρώτο επίσημο πρέπει να κερδίσουμε για να αισθανθούμε καλά στην έδρα μας”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ σχολίασε: “Για τον τρόπο παιχνιδιού παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε σε ικανοποιητικό στάδιο στον τρόπο που παιχνιδιού που θέλουμε να επιβάλουμε. Εντός έδρας πρέπει να είμαστε πιο πολύ πιεστικοί και να μην χάνουμε χρόνο. Εκτός έδρας μπορεί να γίνει και αυτό για να περνάει το άγχος στον αντίπαλο”.

Για την επιλογή παικτών στο ματς με την Μπνέι δήλωσε: “Πάντα όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και περνούν μία – δύο προπονήσεις ξέρω πως θα παραταχθούμε στο επόμενο. Θα είμαστε πολύ δυνατοί”.

Για τον αντίπαλο και το παιχνίδι του τόνισε: “Τους ξέρουμε εδώ και καιρό. Πάντα ξεκινούν με 4-3-3 και στην συνέχεια αλλάζουν. Είμαστε έτοιμοι για όλα”.

Για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ανέφερε: “Για εμένα δεν υπάρχει το ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ισχύει το ότι θα παραταχθούμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα”.

Όσον αφορά τους Σαλπιγγίδη και Φωτάκη είπε: “Είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το περασμένο διάστημα. Σίγουρα χρειάζονται χρόνο και επίσημα παιχνίδια. Γι’ αυτό τον λόγο ίσως δώσουμε και άλλο φιλικό πέρα από τον αγώνα με την Ξάνθη. Ειδικά για τους δύο”.

Για τα μεταγραφικά δήλωσε: “Θέλω να είμαι ειλικρινής. Οι παίκτες που είναι κοντά μας έχουν αφομοιώσει κάποια στοιχεία, αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα. Υπήρχαν κάποια πράγματα που με ανησύχησαν πριν το πρώτο παιχνίδι, προέκυψε το θέμα του Κρέσιτς και του Μαλεζά, ειδικά όταν στο πρώτο λεπτό είδα τον Κατσικά κάτω το άγχος ήταν μεγάλο.

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού θέλουμε να κλείσει ακόμη και σήμερα. Θέλω σύντομα ολοκληρωμένο ρόστερ. Γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι τα παιδιά που θα έρθουν. Αυτοί που βρίσκονται κοντά μας, είτε είναι μικρότεροι, είτε πιο έμπειροι με δημιουργούν αισιοδοξία άρα όταν έρθουν κι άλλοι πιστεύω θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα”.

Τέλος, είπε: “Για μένα ήταν κάτι ξεχωριστό από την μέρα που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Ξεχωριστό θα είναι και το αυριανό ματς και το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, Δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις. Μακάρι να πηγαίνουμε παντού καλά, δυστυχώς, όμως, στο ποδόσφαιρο οι ευχάριστες στιγμές διαρκούν λίγο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε