Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δουλειά για… Λεβάντε στον Ολυμπιακό – Ενοχλήσεις ο Ντιακιτέ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας, με την προπόνηση τους να είναι προσαρμοσμένη στο παιχνίδι της Λεβάντε. Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο Ντιακιτέ

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν εξειδικευμένη δουλειά, προσαρμοσμένη επάνω στο παιχνίδι της Λεβάντε, με τον Μίτσελ να τους αναλύει το παιχνίδι της ισπανικής ομάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν πολλές ασκήσεις τακτικής. Δούλεψαν πολύ τόσο στην επιθετική όσο και την αμυντική τους λειτουργία. Κύριο ρόλο είχαν οι αντιδράσεις των παικτών, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, όταν “έκλεβαν” ή έχαναν την μπάλα από τον αντίπαλο και έπρεπε να βγουν άμεσα στην “κόντρα” ή να αμυνθούν.

Στο μεταξύ, έγινε προπόνηση και στις στημένες μπάλες. Από κόρνερ και φάουλ, οι επιτιθέμενοι έκαναν τις ενέργειες που έπρεπε για να σκοράρουν και αμυνόμενοι για να “καθαρίσουν” τη φάση και να βγουν ασφαλώς και γρήγορα στην επίθεση.

Το δυσάρεστο για τον Μίτσελ Γκονθάλεθ είναι πως ο Ντιακιτέ δεν προπονήθηκε αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά και έκανε θεραπεία. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και πόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. Όσο για τους τραυματίες, Πίνο και Φουστερ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασής τους, με θεραπεία και έντονο ατομικό στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα…

Προπονήθηκε ο Κάρολ – Έτοιμος για το ματς Λεβάντε – Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε