Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δραματικές ώρες στον Παναθηναϊκό – Αυθημερόν, λόγω χρημάτων, στην Τρίπολη!

Κάθε μέρα που περνάει και λύση δεν δίνεται, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πτώχευση και στον διασυρμό. “Βάλτε πλάτη” το μήνυμα του Γόντικα στους παίκτες. Αυθημερόν στην Τρίπολη η αποστολή, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για ξενοδοχείο.

Παρά τα όσα έγιναν στο ΔΣ της προηγούμενης Παρασκευής, κανείς από τους μεγαλομετόχους δεν… ταρακουνήθηκε, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να οδεύει με σπασμένα φρένα προς τον γκρεμό.

Οι πιθανότητες τιμωρίας από την Ουέφα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχουν σταλεί στην UEFA παραστατικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών συνολικού ύψους 2,4 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν σε χρέη μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011.

Ακόμα όμως και γλιτώσει τώρα την τιμωρία ο Παναθηναϊκός, θα παραμείνει υπό επιτήρηση και θα χρειαστεί άλλα 6,5 εκατ. ευρώ για χρέη που αντιστοιχούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Την ίδια ώρα Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος αδυνατούν να βρουν κοινό σημείο επαφής, ενώ δεν υπάρχει καν ΔΣ. Το γραφείο του Γόντικα είναι άδειο και οι συνεργάτες του (Στάμος και Χειμάρας) δεν βάζουν υπογραφή για οποιαδήποτε οικονομική ενέργεια, αφού κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν ποινικές ευθύνες.

Ο Δημήτρης Γόντικας  έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Τρίτης για να αποχαιρετίσει τους παίκτες και τους ζήτησε να υπογράψουν τους διακανονισμούς ώστε να διευκολυνθεί το θέμα της αδειοδότησης. 

Τα προβλήματα, ωστόσο, είναι άμεσα και απειλούν την ομαλή λειτουργία του συλλόγου στην καθημερινότητα. Τα άδεια ταμεία δεν επιτρέπουν την διαμονή της ομάδας στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα (11 Απριλίου) και το πιο πιθανό είναι να μεταβεί αυθημερόν!

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως σε λίγες μέρες θα υπάρξει πρόβλημα και με την τροφοδοσία της Παιανίας.

Μέσα σε όλα αυτά, οι “πράσινοι” έχουν και την Σετουμπάλ που ζητάει χρήματα για την μετεγγραφή του Ζέκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε