Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυνατό τεστ κόντρα στον Μιραλάς – Ελλάδα-Βέλγιο (21:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει του Euro 2012 δίνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που υποδέχεται στο Παγκρήτιο τον Βέλγιο.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα που θα τον βοηθήσουν να καταλήξει στους “εκλεκτούς” που θα επιλέξει για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κόντρα στο Βέλγιο ο Πορτογάος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Φωτάκης, ενώ στην επίθεση η τριπλέτα θα αποτελείται από τους Γκέκα, Σαμαρά και Σαλπιγγίδη.

Όσον αφορά το Βέλγιο, η ομάδα του Ζόρζ Λέικενς διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες που αγωνίζονται σε κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και μόνο εύκολος αντίπαλος της δεν θεωρείται. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μινιόλε, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Αλντερβαιρελντ, Κομπανί, Βερμάελεν και Λόμπερτς. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ντεφούρ, Βίτσελ και Φελαϊνι, ενώ στην επίθεση οι Τσατλί, Αζάρ και Μιραλάς.

Μιραλάς: Με κορόιδευαν οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε