Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δυνατός ΠΑΟΚ στα δύσκολα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής του “δικεφάλου του βορρά” ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν ότι έγινε μέχρι τώρα και να παρουσιαστούν δυνατοί στην δύσκολη συνέχεια. Mήνυμα Ζαγοράκη μέσω Κωνσταντίνιδη: “Θα στηρίξουμε όποιον προσπαθεί”.

Λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης ο Παύλος Δερμιτζάκης μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
 
Ξέρω ότι καταβάλατε μεγάλη προσπάθεια μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αν και δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δείξουμε δυνατοί στα δύσκολα ματς που έρχονται”, τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, θέλοντας να τονώσει την κλονισμένη αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του.

Επίσης μήνυμα στους παίκτες έστειλε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης το οποίο μεταβίβασε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, στα αποδυτήρια της Σουρωτής, πριν την προπόνηση. “Θα στηρίξουμε όσους παίκτες δείχνουν ενδιαφέρον και προσπαθούν για την ομάδα”, είπε κοντολογίς ο Ζαγοράκης διά στόματος Κωνσταντινίδη.

Μήνυμα σαφές στους παίκτες του “Δικέφαλου” από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, καθώς προφανώς διαπίστωσε τριγμούς στα ενδότερα της ομάδας και αποφάσισε να παρέμβει πριν είναι αργά.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε