Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δύο μέρες άντεξε το ΠΑΟ-ΣΩΤΗΡΙΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι 4 επώνυμοι φίλοι του Παναθηναϊκού ανακοίνωσαν τη δημιουργία του φορέα ΠΑΟ-ΣΩΤΗΡΙΑ αλλά πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες, ανέστειλαν την κίνηση τους.

Γύρισαν πίσω τα χαρτιά των διακανονισμών!

Αιτία, όπως αναφέρουν σε νέα ανακοίνωση τους, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και ο Θωμάς Ευαγγελίου είναι τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό και η κόντρα μεταξύ Βγενόπουλου-Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση:

“Σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσής μας επιθυμούμε να γνωρίσουμε στους φίλους του Παναθηναϊκού τα εξής: Η πρωτοβουλία μας ήταν ανιδιοτελής και μόνο στόχο είχε να συμβάλλει στην ανάσχεση της αιμορραγίας της αγαπημένης μας ομάδας και στη σταδιακή έξοδό της από το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί.     
 
Ήμασταν έτοιμοι και πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε όλα τα τεχνικά και νομικά θέματα που συνεπάγεται μια τέτοια πρωτοβουλία για να επιτευχθεί ο στόχος της μέσα σε ένα πλαίσιο συνεννόησης, αλληλεγγύης και συμφιλίωσης. Δυστυχώς, τα δύο τελευταία 24ωρα διαπιστώνουμε ότι οι αντιθέσεις διογκώνονται, οι διαφωνίες διευρύνονται και το διοικητικό κενό παραμένει χωρίς να διακρίνουμε στον ορίζοντα την οποιαδήποτε κίνηση εκ μέρους εκείνων οι οποίοι θα έπρεπε να την κάνουν. Στο χαοτικό αυτό κλίμα που επικρατεί, φοβούμαστε ότι η οποιαδήποτε ανταπόκριση και προσφορά των φίλων της ομάδας, θα κινδύνευε δυστυχώς να μείνει αναξιοποίητη και να επικριθεί από ορισμένους οι οποίοι θα της απέδιδαν κίνητρα που δεν έχει. Κατόπιν αυτού, αποφασίσαμε να αναστείλουμε την πρωτοβουλία μας έως ότου υπάρξει θετική εξέλιξη σε επίπεδο διοίκησης της ομάδας. Τότε θα αξιολογήσουμε τα καινούρια δεδομένα και θα προσδιορίσουμε εκ νέου τη μορφή της παρέμβασής μας με στόχο πάντα τη στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας.  
 
Ευχαριστούμε τους πολλούς φίλους που άμεσα ανταποκρίθηκαν και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας.
 
 
Μιχάλης Αγγελόπουλος
Δικηγόρος
Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Δικηγόρος
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης
Δικηγόρος
Καθ. Πανεπιστημίου
Θωμάς Ευαγγελίου
Βιομήχανος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε