Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Δύο μέσοι από την Αφρική για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν τις περιπτώσεις του διεθνή Νιγηριανού Λούκμαν Αρούνα και του Ζαν Ζακ Γκοσό της Μονακό. Για την πρόκριση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (17:30).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Γαύρος” ο Ολυμπιακός εξετάζει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Μονακό και κατάγονται από την Αφρική. Ο λόγος για τους Λούκμαν Αρούνα και Ζαν Ζακ Γκοσό.
 
Ο πρώτος είναι επιθετικογενής χαφ, 20 ετών μόλις, εννιά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας -αγωνίστηκε μάλιστα κατά της Ελλάδας στο Μουντιάλ- και η τιμή του υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο δεξιοπόδαρος μέσος έχει τέσσερις συμμετοχές φέτος στο Σαμπιονά, στο ξεκίνημα όμως της σεζόν ήταν εκτός ροτέισον λόγω τραυματισμού.

Όσον αφορά τον 27χρονο Ζαν Ζακ Γκοσό, είναι περισσότερο αμυντικό χαφ, παρά δημιουργικός μέσος και τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίζεται με τους Μονεγάσκους. Την πρώτη σεζόν ήταν βασικός, την περσινή περίοδο δεν συμπεριλαμβανόταν στις πρώτες επιλογές, ενώ φέτος έχει οκτώ συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό του. Επιπλέον, είναι συμπαίκτης του Γιάγια Τουρέ στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.
 

Τα μεταγραφικά όμως μπορούν να περιμένουν, καθώς αυτό που προέχει είναι ο αποψινός αγώνας Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης για την φάση των 16 του θεσμού.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έδειξε ενδεκάδα στην χθεσινή προπόνηση, ωστόσο, είναι δεδομένο πως τη θέση του Τοροσίδη στην άμυνα θα πάρει ο Μοντέστο, ενώ συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα, οι μόνες αλλαγές που μπορούν να προκύψουν, είναι να ξεκινήσει ο Φετφατζίδης αντί του Ζαϊρί στα δεξιά και ο Πάντελιτς να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μιραλάς, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε