Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δύο – Σι-ένα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 81-72 στην Ιταλία από την Σιένα του εκπληκτικού Γιάριτς και έχει μία τελευταία ευκαιρία την Πέμπτη για να διεκδικήσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς προδόθηκε από τα πολλά λάθη, ενώ δεν είχε τις λύσεις απέναντι στην δυνατή άμυνα των Ιταλών. Με τον Τεόντοσιτς να αγωνίζεται για λίγα λεπτά και τον Σπανούλη να βρίσκεται σε κακή μέρα οι “ερυθρόλευκοι” ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όμως ο Γιάριτς κατά πρώτο και ο Λαβρίνοβιτς κατά δεύτερο λόγο βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα και “σκότωσαν” τους Πειραιώτες.
 
Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται την Πέμπτη να φύγουν νικητές από την Τοσκάνη για να φέρουν την σειρά στην Αθήνα. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποκλειστούν από την Ευρωλίγκα.

Οι συνθέσεις:

Σιένα (Σιμόνε Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ, Ζήσης 4, Χερστον 2, Καραρέτο, Ράκοβιτς 5, Λαβρίνοβιτς 15 (7 ριμπ), Καουκένας 15, Μικελόρι 2, Ακιντέλε, Γιάριτς 24, Στόουνρουκ 3, Μος 1.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 8, Νεστέροβιτς 16, Σπανούλης 15, Μπουρούσης. Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης 6, Νίλσεν 5, Παπανικολάου 6, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς 2, Χαλπερίν 5, Γκόρντον 9.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε