Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια για δηλώσεις Μαρινάκη από ΠΑΟ – “Υπονομεύει την κάθαρση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Οι “πράσινοι” κοινοποίησαν μέσω “κύκλων” την δυσαρέσκεια τους για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκηγ, στο περιθώριο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας. Σε δηλώσεις του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι ο αγώνας με την Μακάμπι είναι σαν μία… δεύτερη ευκαιρία για τους “πράσινους” για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Θεραπεία ο Ζεκά, στην Αγγλία ο Κουίνσι
“Κύκλοι” του Παναθηναϊκού (και όχι με επίσημη ανακοίνωση) τόνισαν πως ακόμα και την τελευταία φορά που ο πρόεδρος της Λίγκας είχε την ευκαιρία να στηρίξει την διαδικασία της κάθαρσης, εκείνος την υπονόμευσε, δίνοντας την εντύπωση πως του προκαλεί δυσφορία.
 

Αναλυτικά το σχόλιο των “κύκλων” της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Μπορεί η διαδικασία κάθαρσης να επιβάλλεται να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος, ωστόσο μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά «βεβιασμένη» είναι και κάθε άλλο παρά αποτελεί αναζήτηση «θυμάτων στο βωμό των εύκολων εντυπώσεων», όπως ανέφερε ο κ.Μαρινάκης. Θα περιμέναμε από τον πρόεδρο της Λίγκας στην τελευταία του επίσημη τοποθέτηση, από αυτή τη θέση, να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να υποστηρίξει, για πρώτη φορά, την διαδικασία κάθαρσης που έχει δρομολογηθεί από την δικαιοσύνη και όχι να την υπονομεύει, δίνοντας την εντύπωση ότι του προκαλεί δυσφορία.
 
Φερέιρα: Μας προσφέρεται μία δεύτερη ευκαιρία!
 
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Πορτογάλος τεχνικός των “πρασίνων” θυμήθηκε τον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού και εξήγησε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμη και να μην την πατήσει όπως με την Οντένσε και να διορθώσει την εικόνα που άφησε με την Οντένσε.
 
“Για την Μακάμπι σαν ομάδα τώρα θα αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της και την ποιότητα του ρόστερ της, συνεπώς δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα προκειμένου να τη σχολιάσω αναλυτικά. Ξέρω όμως ότι πέρσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό και ότι φέτος, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, προκρίθηκε πετυχαίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό σκορ.
 
Άρα θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος αντίπαλος. Εμείς όμως θα είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι όταν θα την αντιμετωπίσουμε και θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση γιατί μας προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία αφενός για να προχωρήσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αφετέρου για να διορθώσουμε την εικόνα που αφήσαμε στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Οντένσε”, τονίζει στην δήλωσή του ο τεχνικός των “πρασίνων”.
 
* Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (5/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Ζεκά, που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Κουίνσι, μετά την πρωινή προπόνηση πήρε άδεια και μετέβη στην Αγγλία, προκειμένου να φέρει τα πράγματά του…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε