Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια Βγενόπουλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Εκνευρισμένος με εκείνους που τον θέλουν να “μπλοκάρει” το γήπεδο του Βοτανικού, εμφανίστηκε στο περιβάλλον του ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.“Ψήνει” Γκοβού ο Σισέ.
“Είναι γελοιότητα η ανάμιξη του ονόματός μου στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Εγώ έχω αποδείξει με πράξεις από την αρχή ότι στήριξα την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Έχω δεσμευτεί ότι θα δώσω 23 εκατομμύρια ευρώ για την ονοματοδοσία του γηπέδου. Και μάλιστα όταν μου τέθηκε ως αίτημα να μπει και η λέξη Παναθηναϊκός δίπλα στο Marfin Arena, το δέχθηκα. Το συμφωνήσαμε με τον κ. Κακλαμάνη και ρώτησα αν γίνεται δεκτό από όλους να μπει και η λέξη Παναθηναϊκός. Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει. Άρα τι λένε; Ότι πολεμάω τον Βοτανικό;”, έλεγε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Δελεάζει τον Γκοβού ο Σισέ

Η καλύτερη διαφήμιση για τον Παναθηναϊκό, τον τελευταίο καιρό είναι τα λεγόμενα του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος ενημέρωσε τον συμπαίκτη του στην εθνική, Σίντνει Γκοβού, για τον κόσμο των “πρασίνων”, τις δυνατότητες του συλλόγου, αλλά και τις ομορφιές της Ελλάδας προκειμένου να έχει σαφή εικόνα. 

Ο παίκτης της Λιόν, του οποίου το συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι, φέρεται να είναι στο “στόχαστρο” του “τριφυλλιού”

Εν τω μεταξύ, ο κροάτης κεντρικός αμυντικός, Νίκολας Λομπάερτς, φέρεται να παρακολουθείται στενά από τους “πράσινους”, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του “τριφυλλιού” για τους μέσους, Αλεξάνταρ Χλεμπ της Στουτγκάρδης και τον Ιβάν Ράκιτιτς της Σάλκε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε